

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как всъщност са били замислени градоустройствата и плановете на хотели
Вижте кои са те
Подходът на епидемиологът Тегнел вече дава своя резултат, само че новините не са само добри
Грипната епидемия тази година засяга предимно деца и води до тежки гнойни възпаления на ушите, не отлагайте визита при доктор още при първи симптоми
Доброволци ремонтират лечебницата, която нямала пари
Да си припомним как една местност се превръща в курорт с международна известност
Според браншовици най-претенциозни са българите, а най-хленчещите - румънците, които вечно се оплакват от всичко
Българската храна е по-добра от гръцката, но отстъпва на френската и италианската, пише "Ню Йорк таймс"
Ню Йорк таймс определя крайбрежието ни за "Българската Флорида"